R. 27 jaar

Februari 2020/ MAASTRICHT

Als je grote stappen wilt maken in je ontwikkeling is Ghezal een uitstekende keuze. Eerst zien, dan geloven? Eerder: eerst voelen en dan geloven.
Als ik weer vertrek van Ghezal dan voel ik me opgeladen en vol zelfvertrouwen. Zij geeft me overzicht en nieuwe inzichten om met moed mijn uitdagingen aan te gaan. Ik kan oprecht zeggen dat ik door haar mezelf heb zien groeien.
Een groot verschil met haar ten opzichte van anderen is dat ze handelt vanuit zuiverheid en eerlijkheid – iets wat voor de mens al vaak een opgave in het leven is op zich.
Ghezal haar kracht ligt in het laten stromen van je energie en tegelijkertijd het vertalen van jouw essentie naar mogelijkheden in het nu; een gouden combinatie van energetische therapie en coaching.
Dit doet ze door haar volledige aandacht op jou te richten en precies voelt en luistert naar jou en jouw lichaam. Uiteindelijk richt ze zich op wat jouw ziel te vertellen heeft en helpt ze jou in beweging te brengen.
Mij heeft ze flink geholpen doordat ze al snel door heeft waar de schoen wringt. Ze gaat er helemaal voor en komt niet met half werk en halve oplossingen. Elke sessie is weer een toegevoegde waarde en is meer dan de moeite waard.