Mijn cliënten zijn van alle leeftijden; Ik behandel (huil)baby’s tot mensen die aan het einde van hun leven staan. Er is geen specifieke doelgroep, ziekte of klacht waarvoor energetische energie niet ingezet kan worden. Er zijn zoveel oorzaken en redenen te bedenken, waardoor jij uit balans wordt gebracht. Energetische therapie kan dus zeer breed toegepast worden.
Graag wil ik nogmaals benadrukken: energetische therapie is geen vervanging van de reguliere geneeskunst, echter kan mijn behandeling en coaching synergetisch werken met de reguliere geneeskunst. Ze kunnen elkaar versterken en doeltreffender zijn.

 

Problemen aanpakken

In je leven maak je gelukkig vele positieve gebeurtenissen mee. Daar krijg je energie van en het verhoogt je kwaliteit van leven. Maar daarnaast ervaar je ook pijn, verdriet, stress, angst of boosheid. Meestal lukt het je om tegenslagen te overwinnen en deze goed te verwerken. Maar wat als dit niet gebeurt? Als je te lang niet meer lekker in je vel zit en/of lichamelijke en psychische klachten blijft houden? Energetische energie kan negatieve spiralen doorbreken en je krachtiger en evenwichtiger maken. Bij klachten als:

– Spanning en pijn; hoofdpijn, buikpijn, rug-, nek- en schouderklachten
– Gevoelens van somberheid, angst, onzekerheid
– Negatief zelfbeeld; gebrek aan zingeving; niet lekker in je vel zitten
– Stressvolle (werk)situatie of relatie; de regie kwijt zijn over je leven
– Chronische vermoeidheid, slaapproblemen, burn-outklachten, problemen met rouwverwerking
– Hinder hebben van een ingrijpende gebeurtenis of van een (jeugd)trauma
– Kwetsbare situaties zoals bij ziekte/aandoeningen, na ingrijpende behandelingen.

 

Kinderen

Voor kinderen geldt hetzelfde. Ik houd vanzelfsprekend rekening met leeftijd en levensfasen. Ik zie veel jongeren die op de een of andere manier vastlopen in het leven en er zelf niet uitkomen. Met klachten als:

– Last hebben van frustraties of andere hinderlijke gevoelens
– Jezelf en/of anderen in de weg zitten, kort lontje hebben
– Geen of nauwelijks toekomstperspectief of eigen talenten zien
– Gebrek aan zelfvertrouwen, aan (studie)motivatie of aan energie
– (Vage) lichamelijke of psychische klachten zoals moeheid, hoofdpijn, concentratieverlies, slecht slapen et cetera.

Als energetisch therapeut, coach en als ervaringsdeskundige ga ik samen met jou aan de slag. Tijdens dat proces wil ik jou laten zien en ervaren hoe bijzonder jij bent. Dan denk ik niet aan allerlei uitdagende of indrukwekkende prestaties, maar wat jij als uniek mens in je hebt. De behandelingen en de inzichten die ermee samen gaan, kunnen je weer in balans brengen

 

Geen verwijzing

Voor energetische therapie is geen verwijzing van een huisarts nodig.
Voor kinderen onder de 12 jaar is wel toestemming van beide ouders vereist.

En als je een ernstige ziekte hebt?

Zelfs als je te horen hebt gekregen dat er aan de oorzaak weinig te doen is; bij een ernstige ziekte of (erfelijke) aandoening, kan energetische energie een positieve invloed op jou hebben. Denk aan het verminderen van stress, pijn of vermoeidheid, maar ook om energie en kracht te krijgen om met moeilijke situaties om te gaan.