Behandelingen

De belangrijkste reden om je te laten behandelen is wanneer je al langere tijd niet meer goed in je vel zit. Als je te lang uit balans bent.

Lichaamsgerichte Psychotherapie E.E.N.® is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn vanuit de ziel van de cliënt.

Jin Shin Jyutsu therapie is energetisch van aard en werkt vanuit het meridiaansysteem. Wanneer er een verstoring is in het lichaam kan men deze ook terugvinden op het meridianensysteem.

Blokkades kunnen op energetisch/emotioneel/fysiek niveau in het energiesysteem en het lichaam opgespoord worden en de energie herstellen.

Coaching, ofwel psychosociale zorg, bestaat uit ondersteuning van je emotionele en sociale problemen. Ik coach je bij het vinden van oplossingen voor kleine en grote hulpvragen.

In mijn praktijk is er ook de mogelijkheid om een speciaal intensief traject te volgen: de Jin Shin Jyuts stroomweek. Tijdens 5 aaneengesloten dagen ontvang je meerdere JSJ behandelingen; één in de ochtend en één in de middag.